CoCoMe

CoCoMe adviseert en coacht leidinggevenden, managers en professionals die in vastgoed werkzaam zijn. CoCoMe bestaat uit twee onderdelen: Counsel Me en Coach Me.

1. Counsel Me staat voor advies en interim management in vastgoed, met name op het gebied van vastgoedsturing en asset management bij commerciële vastgoedorganisaties en woningcorporaties. Op dit moment zet zij haar ervaring in als senior asset manager bij woningcorporatie Portaal. Ga naar Counsel.

2. Coach Me coacht vastgoedprofessionals op gebieden als zelfsturingsvraagstukken en leiderschapsontwikkeling. Doel is dat vastgoedprofessionals meer sturing kunnen geven aan resultaat, hun persoonlijke ontwikkeling en carrière. Ga naar Coach.

Expertise in training & coaching

 • persoonlijk leiderschap: authenticiteit, persoonlijke kracht, zelfinzicht, zelfvertrouwen en effectiever omgaan met uw uitdagingen
 • management leiderschap: situationeel leiding geven, talent development en coachend leiderschap
 • persoonlijke effectiviteit: beïnvloeden, onderhandelen, assertiviteit en conflicthantering

Martine Verheijen-Verkoijen is oprichter en eigenaar van CoCoMe. Ze is een gedreven professional met ruime ervaring in vastgoed. Zij is dan ook in staat de wereld van haar opdrachtgevers te begrijpen omdat ze zelf in het veld heeft gestaan, maar ook nog steeds staat. Bij beide expertises is haar motivatie en doel om te ondersteunen in meer inzicht, meer impact, meer resultaat.

Voor meer informatie of vragen mail gerust. Contact.

Copyright © 2012-2019 CoCoMe│martine.verkoijen@cocome.nl

Recent Posts

TMA draagt bij aan de prestaties en ontwikkeling van de organisatie

TMA ondersteunt in de juiste mensen – met de juiste vaardigheden in de juiste functie en daardoor gemotiveerd voor het werk – op de juiste plek in de organisatie in te zetten.

TMA ondersteunt de ontwikkeling en inzet van medewerkers en draagt hierdoor bij aan de prestaties en ontwikkeling van de organisatie. Kennis over medewerkers komt zowel de organisatie als de medewerkers ten goede.

De TMA Methode op TV bij het programma Ondernemerszaken, kijk hier.

 1. Het geheim van geluk en beter werk Leave a reply
 2. Coachend Leiderschap Leave a reply
 3. Verandermanagement Leave a reply
 4. Executive Coaching – waarom? Leave a reply
 5. Your playing small does not serve the world Leave a reply
 6. Performance verbetering Leave a reply
 7. Durf het aan Leave a reply
 8. Geef jezelf een compact coachtraject cadeau Leave a reply
 9. Ontdek je talenten Leave a reply