Me

“Meer inzicht, meer impact, meer resultaat”

Martine Verheijen-Verkoijen woont in Rosmalen, en zet haar expertise met name in in de omgeving, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch.

Naast dat ze met haar man, dochter en zoontje veel geniet van wat het leven te bieden heeft, skiet en leest ze graag, en haalt ze veel plezier uit zichzelf blijvend te ontwikkelen.

Wat Martine wil betekenen voor de wereld is zich ontwikkelen tot een wijs persoon met een groot empatisch vermogen en daarnaast haar scherpe geest gebruiken om goed advies te geven en anderen te ondersteunen.

Martine kraakt graag complexe vraagstukken, daagt uit, is confronterend en tegelijk betrokken. Naast haar doorzettingsvermogen, energieke grondhouding, snel kunnen schakelen en besluitvaardigheid, is zij kritisch, flexibel en analytisch.

Martine haar zeer ruime ervaring in vastgoed combineert zij met een brede scholing als counselor en coach aan de Academie voor Counselling en Coaching. Deze combinatie kan zij goed inzetten bij het begeleiden van organisaties, professionals en ondernemers als manager en als coach. Begeleiden voor meer inzicht, meer impact en meer resultaat.

Voor meer informatie of vragen mail gerust. Contact.

 

Copyright © 2012-2019 CoCoMe│martine.verkoijen@cocome.nl