Credo

Martine coacht en adviseert de vastgoedprofessional met impact die aan zichzelf en zijn organisatie wil werken. Hij wil zich tot een effectief leider ontwikkelen, beter samenwerken en zijn organisatie laten groeien in toegevoegde waarde, resultaatgerichtheid, en enthousiaste en motiverende teams.

Missie – CoCoMe geeft senior vastgoed professionals, managers en organisaties vertrouwen en inzicht in hun (eigen)waarden en begeleidt ze om zichzelf naar een hoger plan te brengen. Hierdoor kunnen ze vanuit authenticiteit succesvoller hun doelen realiseren. Martine staat voor: ambitie, professionaliteit (zakelijke en resultaatgerichte focus) en persoonlijke ontwikkeling.

Visie – CoCoMe heeft, geeft en creëert energie en helpt anderen te groeien.

Martine haar basis is: geloven in eigen kracht en je intrinsieke motivatie komt uit je talenten en kernkwaliteiten, niet uit het toepassen van datgene waar je ‘alleen maar’ goed in bent. Je vindt het wel leuk om dingen te doen waar je goed in bent, maar doe dit hooguit 20% van je tijd. En doe juist datgene wat je interesseert, gebaseerd op je eigen waarden en je eigen kernkwaliteiten, dan pas kan je excelleren.

Haar opvatting is dat de vastgoedprofessional zelf permanent wil ontwikkelen om effectiever en authentieker te zijn. En deze professional gaat er vanuit dat ons gedrag wordt bepaald door onze beslissing, niet door onze omstandigheden – je creëert je eigen realiteit.

Voor meer informatie of vragen mail gerust. Contact.

 

Copyright © 2012-2019 CoCoMe│martine.verkoijen@cocome.nl