Testimonials

Anita van Soest, Toneelregisseur en trainer/coach: “Ik had alleen het einddoel van een gesprek voor ogen, mijn overige wensen en voorwaarden benoemde ik niet. Hierdoor moest ik gedurende een samenwerking steeds weer opnieuw afspraken maken, wat de samenwerking niet ten goede kwam. Coachtraject Onderhandelen gaf mij inzicht in het proces, mijn rol en mijn overtuigingen. Martine is to the point en levert echt maatwerk, en na de sessie en met het uitgereikte materiaal kan ik nu met zelfvertrouwen mijn gesprekken constructief aangaan.”

Reinier Mackor, Managing Director Amsterdam & Overseas: “Mijn ervaring is dat het in beginsel vrij lastig is om “goede professionals” van “niet-zo-goede-professionals” te onderscheiden. Martine reken ik tot de eerste groep. Martine is communicatief, analytisch en ondernemend. Zij heeft een rijke en brede ervaring met (commercieel en residentieel) vastgoedbeleggingen en ook ontwikkelingen. Zij heeft een gezonde respect voor risico en is zich bewust van het feit dat we vaak niet precies weten wat de toekomst in zich heeft. Zij acteert prudent, en legt nadruk op het voorkomen van misstappen in valkuilen. Dit maakt mijns inziens dat zij daadwerkelijk toegevoegde waarde kan leveren in de segmenten die Martine tot haar “Counseling” gebied heeft gedefinieerd. Martine heeft het niveau om te fungeren als een stevige adviseur of sparring partner. Als interim manager heeft zij voldoende vaardigheden en ervaring om integrale portefeuille verantwoordelijkheid te dragen.”

Business Consultant, Europese organisatie: “…Enorm positief, erg open en toegepast op de werkelijkheid, niet ‘vaag’ of ‘zweverig’. De modellen en oefeningen hielpen me enorm.”

Rob Moonen, Day trader: “Na 9 jaar in de financiële branche te hebben rondgelopen, eerst als consultant, later als vestigingsmanager Duitsland en senior accountmanager was ik toe aan een volgende stap. Ik wilde inzicht krijgen in wat voor mij de juiste stap zou zijn in mijn carrière. Belangrijk in werk is dat je het met plezier doet en dat is wat Martine goed begrijpt. Onze eerste afspraak was verkennend: wat vind je leuk?, waar heb je afkeer tegen?, en waar ben je goed in?, etcetra.

Martine nam daarbij niet genoegen met het eerste het beste antwoord en beheerst de techniek van doorvragen goed, belangrijk want zo kregen onze coachingsgesprekken meer diepgang.
Martine luistert zorgvuldig, stelt de juiste vragen en vat goed en duidelijk samen. Dit zorgde ervoor dat ik goed nadacht over mijn passies, keuzes en antwoorden die ik maakte en gaf.
Per rol hebben we verdieping gezocht en hieraan conclusies gekoppeld die eigenlijk meteen al goed aanvoelde. Door Martine heb ik inzicht gekregen in wat ik echt wil!”

Manager, mediaconcern: “Ik ben altijd al iemand die positief in het leven staat en heel veel tegelijk onderneemt. Maar niet meer spontaan iets kunnen ondernemen en migraineaanvallen, zijn de gevolgen waar ik tegenaan loop. Dit heb ik zoveel zakelijk als privé. Martine geeft een duidelijke formulering van waar het probleem zich bevindt. Een confrontatie met mijzelf. Het heeft me veel aan het denken gezet. Op een positieve manier. De gesprekken met Martine waren erg plezierig en zinvol. Ik ben bewuster naar verschillende zaken gaan aankijken en kan nu echt rust voor mijzelf nemen en sta meer relaxt in mijn persoonlijke als professionele leven. Ik relativeer meer, waardoor niet alleen ik maar ook mijn medewerkers van deze vruchten plukken.”

Freek Steur, Accountmanager bij Skool Automatisering: “Ik had het te druk en kon me niet meer focussen. Door de open vragen over de situaties ‘waarom’ en de wedervragen kreeg ik inzicht en daarnaast kreeg ik een overzicht van de wir-war aan informatie mijnerzijds. Door deze verheldering heb ik meer rust gekregen en ben ik weer happy in mijn werk.”

Voor meer informatie of vragen mail gerust. Contact.

 

Copyright © 2012-2019 CoCoMe│martine.verkoijen@cocome.nl